ajaxLoader
Sieraden & Juwelen, Armbanden
Dames Armbanden
Een van de meer populaire vormen van armbanden die vrouwen dragen is een gouden armband of gouden armband. Enkele van de meest populaire stijlen zijn hartarmbanden, bedelarmbanden en schelparmbanden. Hartarmbanden zijn ontworpen om eruit te zien als een ketting en hebben een gouden hartbedeltje op de voorkant. Ze kunnen dan worden vastgemaakt met een enkele gouden ketting of met gouden en zilveren bedels.

Armbanden met kralen zijn een andere populaire optie. Ze kunnen bestaan ​​uit een breed assortiment aan materialen zoals hout, schelpen en plastic. Veel mensen kiezen voor balansarmbanden met kralen omdat ze helpen om de geest van een persoon gefocust te houden op de positieve aspecten van hun leven. Als iemand bijvoorbeeld een gouden armband of bedelarmband draagt ​​met een kersenbloesem op de voorkant, kan het helpen om hem eraan te herinneren zich te concentreren op zijn gelukkige ervaringen in plaats van negatieve gebeurtenissen in zijn leven.

Een andere populaire optie voor gouden armbanden voor vrouwen zijn eenvoudige schakelarmbanden. Eenvoudige kettingarmbanden kunnen goud, zilver of platina zijn. Enkele van de meest populaire die vrouwen graag dragen, zijn die van zirkonia, zilveren hangers en gouden parels. Van de zirkonia wordt gezegd dat ze geluk en geluk symboliseren, terwijl de parels schoonheid en perfectie symboliseren.

Bangle-armbanden zijn ook populair en enkele van de meest populaire armbanden die tegenwoordig op de markt zijn, zijn armbanden. Bangle armbanden bestaan ​​al eeuwen. Dit soort armbanden bestaat uit kleine metalen staafjes die om je pols worden gewikkeld. Vervolgens bevestig je een klein sieraad dat lijkt op een bedel aan de bar en het zal eruitzien als een armband. Er zijn veel verschillende soorten armbanden. Een van de meest populaire armbanden is de "gehamerde" armband die is gemaakt van dik sterling zilverdraad.

String Bangle Bracelets is ook erg populair bij sommige vrouwen. Deze stijl armband bestaat uit een reeks kleine metalen ringen die door elkaar heen lopen. Ze kunnen dan worden verbonden met een ketting, wat een enkele solide ketting vormt. Dit soort armbanden zijn populair bij professionele atleten en andere mensen die veel buiten zijn. Ze zijn een geweldig cadeau voor iemand die graag buiten is en er graag modieus en stijlvol uitziet.

Nog een van de populaire armbandstijlen zijn de touwarmbanden die veel persoonlijkheid hebben. Ze zijn meestal gemaakt van goud, zilver of andere metalen. Een van de meest populaire tegenwoordig zijn de vintage ankerarmbanden. Deze ankerarmbanden hebben een ankerketting die tussen twee stukken leer of stof gaat en ze hebben kleine gespen waarmee je ze gemakkelijk kunt trekken.

Er zijn ook andere soorten populaire armbandstijlen, zoals de massief gouden armbanden, zilveren of messing armbanden en de verschillende gekleurde roestvrijstalen armbanden. Enkele van de populaire zijn de "running" armbanden, de "buik" armband en de "chain link" armbanden. Sommige van deze kettingen zijn gemaakt van goud, roestvrij staal, aluminium en andere metalen. De hardlooparmbanden zien er bijvoorbeeld uit als echte hardloopschoenen met hun ronde schakels en platte hak. Ze zijn meestal gemaakt van leer, stof of andere stoffen.