ajaxLoader
Bloemenhoeden Zonnehoed

Bloemenhoeden Zonnehoed

€19.10€27.40

Accessoires, Dames, Hoeden & Petten
Dames Hoeden
Niet alleen leuke accessoires, dameshoeden vervullen een belangrijke functie. In de zomer beschermen brede randen de huid tegen UV-schade, en in de winter houdt de warmte van een zachte, behaaglijke hoed de warmte vast en houdt vrouwen warm. De bonus van het kopen van hoeden is dat de meeste schattig zijn en een aanvulling vormen op de dagelijkse stijl. Van casual tot chic, er is een chapeau voor elk avontuur. Maak je nieuwste look af met een trendy tam en creëer je eigen kenmerkende stijl.

Petten
Waarschijnlijk de meest populaire stijl ter wereld, de klassieke pet komt door in een mum van tijd. Perfect bij vrijetijdskleding en een coole toevoeging aan sportstijlen, de baseballcap biedt dekking op zonnige dagen en een schattige hoes voor momenten met slecht haar. Koop hoeden van sportmerken als Nike en Under Armour, of kies voor chique en trendy ontwerpen van Victoria's Secret. Verkrijgbaar met toegevoegde bling, logo-patches of perfect effen, deze stoere stijlfiguren zijn een nietje.

Slappe Hoeden
Naar het strand gaan betekent voorzorgsmaatregelen nemen tegen de zon, en gelukkig is er een modieuze manier om dat te doen. Slappe hoeden hebben een brede, oversized rand die je hoofd en gezicht bedekt, waardoor stralen tot een minimum worden beperkt. Als je niet aan het zwembad bent, zien deze stijlen er schattig uit met een zomerjurkje tijdens een dagje winkelen of een wandeling naar het park. Straw, gestreept of met linten, zonnige dagstijlen maken een statement en beschermen je huid tegen zonlicht.

Bucket Hoeden
Bucket Hoeden doen denken aan een dagje vissen, maar deze outdoor-opties zijn veel veelzijdiger. Een klep met precies de juiste maat biedt dekking en accenten zoals grafische prints, bloemen, strikken of gespen stralen sportieve stijlen uit. Omkeerbare opties geven je twee toppers voor de prijs van één, terwijl winterdessins een gevoerde binnenkant hebben om de warmte binnen te houden. Leuk en funky, emmers houden je zelfs droog tijdens regenachtig weer. Hoeveel hoeden kunnen dat allemaal?