ajaxLoader
Dameskleding, Bodems & Broeken, Jumpsuits
JUMPSUITS & ROMPERS VOOR DAMES
Shop new arrivals bij KledingCentrum. De laatste trends in jumpsuits voor dames zijn nieuw en nu verkrijgbaar. Onze rompertjes en jumpsuits voor dames zijn perfect voor bijna alles. Style een casual gestreepte jumpsuit voor je volgende vakantie of kies een meer geklede stijl voor een avondje uit. Ze zijn zo gemakkelijk te dragen omdat ze altijd een complete outfit zijn, of je stijl nu zwart, strapless of iets gewaagder is! Als je haast hebt, zullen deze stijlen je redden!

Wat is het verschil tussen een jumpsuit en een romper?
Jumpsuits vs. rompers... Je bent niet de enige die het verschil niet weet, dus we zijn er om je te helpen! Jumpsuits zijn een outfit uit één stuk, waarbij een top en een broek samen worden gecombineerd. Rompertjes zijn ook een kledingstuk uit één stuk dat bestaat uit een bijgevoegde top en korte broek. Beide zijn populair voor lente- en zomerfestivals omdat ze gemakkelijk en moeiteloos stijlvol zijn! Bekijk onze strapless jumpsuit met sweetheart hals en onze off-the-shoulder romper om de twee te vergelijken!

Kan een jumpsuit zakelijk casual zijn?
Afhankelijk van uw werkplek kunnen ze dat wel zijn! Als je werkplek een smart-casual look ondersteunt, is een strakke jumpsuit en een blazer een geweldige look voor naar je werk die je snel en gemakkelijk kunt aantrekken als je haast hebt.

Hoe een jumpsuit voor dames stylen?
Er zijn zoveel opties als het gaat om het stylen van jumpsuits voor dames, dus kies voor de look waarin jij je het beste voelt. We raden aan om een ​​zwarte cutaway blazer toe te voegen voor een meer formele look, of om sandalen met gespsluiting toe te voegen als je het casual houdt. Onze meest populaire kleuren zijn zwarte, witte, blauwe en rode jumpsuits - dus kies de kleur die perfect bij je past. Voeg wat sieraden en een clutch toe om de look af te maken!