ajaxLoader
Schoenen, Damesschoenen, Plateau Schoenen
Plateau Schoenen
Leuke platformschoenen voor dames
Een schattig paar plateausandalen of sleehakken zal veel meer doen dan je alleen fysiek naar nieuwe hoogten tillen: ze zijn een gemakkelijke manier om bijna elke outfit in een oogwenk naar een hoger niveau te tillen. Leuke platformschoenen zijn verkrijgbaar in een bijna oneindige reeks stijlen, dus het is gemakkelijk om precies te vinden wat je zoekt, van plateauschoenen tot laarzen, platte schoenen of sleehakken. En bij KledingCentrum vind je deze hoge schoenen voor kleine prijzen, zodat je trendy kunt zijn zonder failliet te gaan.

Wat zijn platformschoenen en waarom zijn ze het bekijken waard?
Platformschoenen zijn gemakkelijk te herkennen. Ze hebben dikke zolen, vaak gemaakt van plastic of kurk. Platformschoenen voor dames kunnen plat zijn, hoge hakken hebben of een gulden middenweg zijn tussen laag en hoog. Platforms zien er misschien intimiderend uit, maar vrouwen vinden vaak dat ze comfortabeler zijn in platformschoenen: hakken kunnen je voet in een hoek steunen die na een paar uur spanning en pijn in de benen veroorzaakt, maar platforms verdelen de hoogte gelijkmatiger over de hele voet. Platforms bieden ook meer gelijkmatige ondersteuning langs de bogen in plaats van de ondersteuning te concentreren op alleen de bal van de voeten. En veel van deze torenhoge stijlen, waaronder plateausandalen en sleehakken, hebben een antislipzool om vallen te voorkomen.

Voor de nieuwste stijlen comfortabele platformschoenen ben je hier aan het juiste adres. Bij KledingCentrum hebben we een uitgebreide collectie schoenen die je met plezier de hele dag of avond doorbrengt. Wil je een groot statement maken in crushed velvet? Geen probleem. Denkt u aan iets in helder satijn? Dat hebben we. We hebben ook opties in leer met studs en luxe suède, perfect voor elk feest of speciale gelegenheid. Probeer ze te combineren met een kleine zwarte jurk of een slinky jurk zonder rug. Vergeet niet om je look van top tot teen af ​​te werken met wat glans: een beetje eyecatching sparkle staat prachtig bij elke outfit!