ajaxLoader
Schoenen, Damesschoenen, Platte Schoenen
Platte Schoenen
Til je look naar KledingCentrum met platform sneakers en sandalen! Stap in op de torenhoge trend om je look (letterlijk) naar een hoger niveau te tillen. Een platform is een geweldige manier om wat hoogte te krijgen met meer comfort dan hakken. Ze zijn er in allerlei kleuren en patronen. Probeer een helderwitte schoen voor een frisse, minimalistische look die overal bij past. Veel plezier in de zon met plateausandalen. Ga voor epische streetwear-stijl in platformsneakers en probeer de edgy look in platformgevechtslaarzen. Wat je vibe ook is, je kunt het naar een hoger niveau tillen met platforms.

Het beste aan platforms is dat ze veelzijdig zijn. Probeer deze trendy schoenen te combineren met je favoriete spijkerbroek of een eenvoudige jurk om wat hoogte en visuele interesse aan je benen toe te voegen. Elke keer dat je op zoek bent naar een paar mooie sneakers met een look, pak je in plaats daarvan een platform-sneaker. Streetwear-stijl is momenteel enorm populair. Je kunt streetwear-chique gaan met effen kleuren, of jezelf echt uiten in platform-sneakers met patronen. Voor een beetje een alternatieve edge, probeer platform converse uit. Ze zullen een beetje meer knallen en je voelt je op de top van de wereld.

Reik in de zomer naar de hemel met plateausandalen. Plateausandalen zijn een geweldige manier om wat flair toe te voegen aan alles wat je draagt. Van korte broeken tot overgooiers, deze sandalen laten je benen lang lijken en ze zijn een leuke manier om wat persoonlijkheid te tonen. Met zoveel stijlen om uit te kiezen in de sandalenafdeling, kun je al je zonnige zomervibes matchen.

Dan, wanneer de koudere maanden in aantocht zijn, kun je iets scherpers aan je stijl toevoegen. Platformgevechtslaarzen maken maximaal gebruik van de iconische stevige zool waar gevechtslaarzen om bekend staan. Ze zijn een serieuze showstopper, perfect voor een geheel zwarte leerlook, of je kunt het combineren met een vleugje kleur. Ze passen geweldig bij skinny jeans of jeans met rechte pijpen. Wat je ook doet, zorg ervoor dat je de hele laars laat zien, zodat hij echt kan knallen!

Plateauschoenen zijn voor mensen die niet bang zijn om op te vallen. Zelfs een eenvoudige eenkleurige schoen wordt een statement-look. Style ze zoals je wilt, er is geen verkeerde manier om het te doen, zolang je schoenen je een beetje beroemd maken. Probeer deze stijl. Haal een paar op bij KledingCentrum. Het kan zomaar je nieuwe favoriete show-stop-look worden.