ajaxLoader
Accessoires, Dames, Riemen
Riemen voor dames

Damesriemen dienen als ondersteuning voor broeken en rokken en worden vaak gebruikt als modieuze accessoires. Hier is wat informatie over de kenmerken en ontwerpen van riemen die beschikbaar zijn voor vrouwen.

Wat zijn de verschillende maten beschikbaar?
Hoewel riemen vaak met broeken worden gedragen, verschillen hun maten van broekmaat. Om de juiste maat te kiezen, moet je ervoor zorgen dat ze twee centimeter groter zijn dan je taille- of heupomvang. De maten zijn gemeten bij het middelste gaatje. De maten worden gemeten in inches, en in Europa worden ze weergegeven in centimeters. Er zijn riemen beschikbaar voor dames in alle maten.

Van welke materialen zijn damesriemen gemaakt?

Verschillende modellen damesriemen zijn gemaakt van verschillende materialen. Gebruikte materialen zijn meestal leer, ketting, suède, polyester, stretchmateriaal, wol of zijde.

Wat zijn de topmodellen voor vrouwen?

Er zijn veel soorten riemmodellen voor vrouwen. Deze omvatten gehaakt, gratis, polyester, decoratieve stretch, gouden ontwerp, taille gevlochten, smalle taille, metaal, elastische parel, zacht leer, diamanten taille, stof, corset stretch, touw geweven taille, geborduurde en leren riem.

Riemen zijn ontworpen om je outfit vorm te geven. Heb je een dik bovenlichaam en een ongedefinieerde taille, ga dan voor zwarte of andere donkergekleurde riemen. Als je een korte taille en lange benen hebt, gebruik dan dunnere merken die qua kleur bij je top passen. Als je een langere taille hebt, kun je een dikkere riem met een contrasterende kleur bij je bovenstuk gebruiken die past bij de kleur van je broekje.