ajaxLoader
Herenkleding, Buitenkleding
Herenjassen, blazers en vesten

Onze herenjassen zijn gemaakt voor veelzijdigheid, comfort en klassieke stijl. Onder ons aanbod is het silhouet van het bomberjack een consequent populaire keuze voor jongens overal, dankzij zijn scherpe stijl. Het valt op de heup en heeft een sportieve kraag, waardoor het geschikt is voor zowel casual als opgevoerde stijlen. Onze bomberjacks voor heren zijn er in klassieke kleuren, maar we combineren ze ook elk seizoen met andere details zoals een patchworkpatroon of een unieke nieuwe tint.

Blazers zijn altijd een nietje voor een instant, gelegenheidsklare stijl. Wanneer we een blazer voor heren ontwerpen en bouwen, houden we rekening met de klassieke stijl en kiezen we voor veelzijdige tinten zoals marineblauw en antraciet, omdat ze er altijd goed uitzien met kaki en chino's. Sommige van onze herenblazers bevatten zelfs stretch, voor een beetje verborgen comfort. Deze zijn gemaakt van zachter, meer casual geweven materiaal, maar hebben nog steeds het traditionele gestroomlijnde silhouet en de revers, zodat je het over een T-shirt kunt dragen om meteen een scherpe stijl te kanaliseren.

Het herenvest is een ander stuk om in je opstelling te integreren. Hoewel dit technisch gezien geen herenjack is, is het essentieel voor laagjes en voegt het een unieke stijl toe aan een overhemd met kraag. Een sweatervest over een button-up dragen is een instant klassieke combinatie die minimale inspanningen kost. Het is ook een kans om te experimenteren met het mixen van verschillende prints en patronen voor een onderscheidend ensemble met visuele interesse. We raden ook aan om een ​​gewatteerd herenvest uit te proberen. Lichtgewicht en isolerend voor warmte, deze zijn geweldig als gelaagd over een trui of Henley-shirt.

Vergeet jassen voor heren niet, dit is vaak het laatste wat je aantrekt voordat je de deur uitgaat. Onze herenjassen omvatten een reeks stijlen, van de klassieke trenchcoat tot de essentiële regenjas. Deze zijn allemaal ontworpen met functionaliteit in het achterhoofd en bieden dekking zonder afbreuk te doen aan stijl - iets waar alle jongens naar op zoek zijn in een jas.

Waar je ook bent, het weer waarmee je te maken hebt of de stijl die je wilt uitstralen, je kunt altijd rekenen op KledingCentrum-jassen voor heren die er geweldig uitzien – en zich goed voelen – op de beste momenten van het leven.