ajaxLoader
Tassen, Herentassen, Crossbody Tassen
VIND JE NIEUWE ALLEDAAGSE CROSSBODYTAS
Voor een gestroomlijnde stijl die klaar is voor elk avontuur, pak je een KledingCentrum crossbody-tas. Onze veelzijdige crossbody-portemonnees en koerierstassen zijn gemaakt om lang mee te gaan tijdens reizen, woon-werkverkeer en andere reizen die het leven je brengt. Moderne ontwerpen en duurzame en toch luxe materialen zoals leer verenigen zich om minimalistische stijlen met maximale impact te creëren. Tegelijkertijd maken intuïtieve functies zoals verstelbare bandjes en key leash onze crossbody's een makkie om elke dag te dragen.

In onze collectie vind je lichtgewicht crossbody portemonnees in verschillende kleuren en maten. Shop KledingCentrum vandaag nog en vind het stuk (of de stukken) die bij jouw levensstijl passen.

VAN CROSSBODIES NAAR MESSENGER TASSEN
Wanneer u op zoek bent naar een crossbody-tas voor uzelf of een geliefde, kunt u uw opties verfijnen door rekening te houden met activiteiten, gebruik en levensstijl. Welke spullen moet je bij de hand hebben als je het huis verlaat? Ben je op zoek naar een neutrale tas die bij elke outfit past of een tas in een fellere tint.

Kleinere crossbody's en heuptassen zijn ideaal voor het meenemen van alledaagse benodigdheden zoals je portemonnee en sleutels. En als je ergens moet zijn, is een crossbody-tas je handtas om mee te nemen. Houd het gevuld met je musthaves en je kunt in een oogwenk de deur uit. Voor een gemakkelijke dosis kleurcoördinatie, match je telefoonhoesje met je tas.

Aan de andere kant van het spectrum van tasformaten hebben we messenger bags. Deze stijlen bieden een ruimer interieur voor tech, toiletartikelen en al het andere dat je de hele dag nodig hebt. Gebruik deze grotere crossbodytassen om je benodigdheden binnen handbereik te houden tijdens woon-werkverkeer of op reis.

Je volgende KledingCentrum is hier. Winkel onze collectie crossbody-portemonnees en messenger bags voor een item dat past bij je actieve levensstijl.