ajaxLoader
Tassen, Herentassen, Handtassen
Heren Handtassen & Aktetassen Tassen
Reis in stijl naar je werk met onze strakke leren handtassen en verfijnde handtassen. Van veel opbergruimte tot klassieke silhouetten, onze handtassen zijn het perfecte werkaccessoire voor de moderne professional.

WERKTASSEN DIE BOVENSTAAND GAAN
Dus je bent geen aktetastype, maar je bent toch gemeen? We begrijpen het. Daarom hebben onze herenwerktassen alle ruimte en organisatie van traditionele aktetassen, maar met een modern randje en veel gemakkelijker te hanteren. Met binnenvakken, ritsvakken en pennenhouders; het zijn fijne details zoals deze die het verschil maken. Als je georganiseerd bent, voel je je beter, zelfverzekerder en kun je de dag veel gemakkelijker doorkomen.

WERKTASSEN VOOR MANNEN MAKEN GEWELDIGE REISBUDDIES
Bescherm uw laptop en digitale apparaten, bewaar al uw belangrijke documenten en berg al het andere op met comfortabele leren handvatten, of gebruik de afneembare schouderriem voor een crossbody-optie voor diegenen die handsfree moeten pendelen. Op jaren samen in stijl woon-werkverkeer. In leer of canvas - of een coole combinatie van beide - is er een perfecte herenwerktasoplossing voor jouw balans tussen werk/leven/stijl.