ajaxLoader
Herenkleding, Bodems & Broeken, Korte Broek
Korte Broek Heren
Korte broek, shorts en nog eens shorts! Trendsettend in de hitte kan lastig zijn, maar we zijn er om dat een beetje makkelijker voor je te maken. Onze shorts zijn perfect voor je dag in de zon. Of je nu op weg bent naar een cookout of een leuke dag op het strand hebt, onze selectie herenshorts past bij je behoeften. We bieden verschillende stijlen aan, zoals trekkoorden, chinoshorts en zelfs zwembroeken in verschillende kleuren die je de lente en de zomer mee zullen nemen. Combineer onze shorts met je favoriete shirt uit onze shirtshop en maak de look af met een paar van onze stijlvolle sneakers. Bovendien is het nog gemakkelijker om koel te blijven als het warm weer wordt met onze warmteregulerende, vochtafvoerende shorts.

Welke shorts zijn in de mode voor jongens?
Shorts zijn een geweldige manier om er stijlvol uit te zien als het weer warmer wordt in de lente en zomer. Shorts zijn stijlvol in verschillende kleuren, waaronder marineblauw, kaki, wit en zwart. Of bekijk patronen in plaid als je je stoutmoedig voelt. Jeansshorts zijn ook in stijl, dus bekijk elke wassing en pasvorm van denim, versleten of niet. Anders zijn chinoshorts altijd een klassiek item in elke kast.

Welke lengte korte broek moet ik dragen?
Herenshorts hebben de neiging om uit te strekken tot net boven of net onder de knie, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Cargoshorts zijn meestal langer, terwijl andere stijlen, zoals onze denim-, chino- en kaki-stijlen, de neiging hebben om boven de knie te vallen. Onze stijlen variëren meestal tussen de 6-10''' of zo.