ajaxLoader
Tassen, Herentassen, Portemonnees
Portemonnees voor heren
Een item dat in stijl blijft en veel wordt gebruikt door mannen van alle leeftijden en levensstijlen, is de portemonnee. Of u uw portemonnee nu als een noodzaak of als een accessoire beschouwt, de vele opties voor ontwerpen en materialen kunnen u helpen de juiste keuze te vinden die bij uw levensstijl past.

Welke soorten stijlen zijn er beschikbaar voor leren portemonnees voor heren?
Portefeuilles zijn verkrijgbaar in verschillende stof- en leerontwerpen, waaronder tweevoudige, drievoudige, kaarthouders, ID-portefeuilles, lange portemonnees en kettingportefeuilles. Een basisoptie voor leer is het tweevoudige ontwerp. Deze compacte stijl heeft twee panelen met sleuven voor kaarten en een groter, open vak voor biljetten. Een driebladig ontwerp lijkt erg op elkaar, behalve dat het drie panelen heeft. Leren portemonnees voor kaarthouders en ID's zijn vergelijkbaar met bifolds, behalve dat ze sleuven hebben voor kaarten zonder vakje voor biljetten. Sommige soorten kaarthouders hebben een bevestigde geldclip. Een lange leren portemonnee wordt ook wel een clutch-stijl genoemd en lijkt op een traditionele twee- of drieluik, maar is langer en groter. Een kettingstijl kan elk ontwerp zijn en heeft een clip die aan de riem of broek kan worden bevestigd en een lange ketting die aan de portemonnee is bevestigd. U kunt ook andere soorten gespecialiseerde portefeuilles vinden.

Van welk materiaal zijn herenportemonnees gemaakt?
Veel herenportemonnees zijn gemaakt van leer. Dit traditionele materiaal houdt goed stand en is verkrijgbaar in verschillende klassieke kleuren. Voor een ruige en outdoor-look kunnen stijlen gemaakt van canvas geschikt zijn en meer weersbestendigheid bieden dan leer. Kaarthouderstijlen van aluminium, metaal en koolstofvezel zijn ook beschikbaar.

In welke kleuren zijn herenportemonnees verkrijgbaar?
Sommige klassieke kleuren voor herenportefeuilles zijn zwart, bruin, grijs en marineblauw. Deze neutrale tinten passen goed bij een verscheidenheid aan andere kledingkleuren en stijlen en kunnen een geweldige keuze zijn voor de minimalistische man. Andere kleuropties en stofpatronen zijn beschikbaar als een gedurfd accentitem en kunnen het coördineren van uw portemonnee tot een outfit eenvoudig maken.

Wat is een RFID-resistente portemonnee?
De afkorting RFID staat voor radiofrequentie-identificatie. Dankzij radiofrequentie-identificatie kan een creditcard worden gebruikt door deze eenvoudig bij een lezer te plaatsen, u hoeft de kaart niet te swipen. Hoewel deze technologische vooruitgang talloze nuttige toepassingen heeft, heeft het ook mogelijkheden geboden voor dieven om hun eigen verborgen scanners te bouwen. RFID-resistente portemonnees zijn gemaakt om deze ongewenste scans te blokkeren en zijn verkrijgbaar in leer, aluminium, koolstofvezel en metaal. De meeste stijlen die beschikbaar zijn voor traditionele portemonnees zijn ook beschikbaar in RFID-blokkerende keuzes.