ajaxLoader
Schoenen, Herenschoenen, Slippers & Pantoffels
HEREN SLIPPERS EN MOCASSINS
Denk je dat schoenen alleen bedoeld zijn om buiten rond te lopen? Denk nog eens na! Tennisschoenen, winterlaarzen en geklede Oxfords zullen altijd hun plek hebben, maar wij vinden dat je iets comfortabelers moet aantrekken met pantoffels voor heren van KledingCentrum! Geklede herenschoenen zien er geweldig uit, maar kunnen een beetje stijf zijn, dus trakteer je voeten af ​​en toe op geweldige pantoffels voor heren. Pantoffels voor heren zijn perfect voor je voeten na thuiskomst van een zware dag op kantoor of voor luie ochtenden wanneer je moet rondlopen maar gewoon niet klaar bent voor het hele "schoenen en sokken" gedoe.

Het goede nieuws is dat deze collectie pantoffels is gemaakt met mannen in gedachten, dus je zult het perfecte paar kunnen vinden voor jezelf of de man in je leven. Je vrienden bij KledingCentrum hebben alle herenpantoffels die je nodig hebt voor dagelijks gebruik. Je zet je beste beentje voor in een paar herenpantoffels van KledingCentrum.

Instappantoffels voor heren
Als je 'pantoffels' in gedachten hebt, zijn slip-on pantoffels voor mannen waarschijnlijk het type waar je aan denkt. Comfortabel en makkelijk aan te trekken, de heren slip-on pantoffels van KledingCentrum zijn perfect! Je vindt er pluizige instappers met fleecevoering, casual instappers met open hak en gesloten instappers voor binnen en buiten met rubberen buitenzolen. U kunt zelfs genieten van verstelbare instapslippers voor heren die u kunt aanpassen aan uw voeten!

Mocassins voor heren
Er waren eens mocassins gemaakt van hertenleer en ander zacht leer en gedragen door de inheemse bevolking van Noord-Amerika, maar ook door jagers en handelaren. Tegenwoordig zijn mocassinpantoffels misschien gemaakt van synthetisch materiaal, nepbont en traagschuim en worden ze door jou gedragen als je naar je oprit loopt om het papier te pakken. Maar de machtige mocassin blijft niet minder nobel! De meeste mocassinpantoffels voor heren van KledingCentrum hebben een klassiek bruin of kaki kleurenschema, maar je kunt ook andere geweldige kleuren en ontwerpen ontdekken, zoals zwart, groen, grijs, blauw en geruit!

Pantoffelsokken voor heren
Bekijk dan deze collectie heren pantoffelsokken van KledingCentrum! Zijn het technisch pantoffels? Sokken? We raden je aan om dit soort vragen niet te stellen! Pantoffelsokken voor heren zijn geweldig en dat is het enige dat telt. Pantoffelsokken voor heren geven je het gemak, de eenvoud en de veelzijdigheid van sokken en bieden tegelijkertijd de warmte en het comfort van een goed paar pantoffels.